top of page
Zoeken
  • siebrenmoolenaar

WK ÖSTERSUND 2022 – 3E plaats


10 tot 13 maart 2022 hebben we met Team Sirirosca meegedaan aan het WK Sledehondenrennen in Östersund. Daar hebben we een mooie 3e plek behaald in de open klasse. Het was een technische trail en daarom kwam het advies vanuit de organisatie, op de eerste race dag, om met maximaal 12 honden te starten. Wij besloten anders en zijn toch met 14 gestart, dit omdat we hier al het hele jaar op trainen. De eerste dag was een clean run op echt een super trail. De tweede dag hebben 2 honden zich verstapt (waarvan 1 in de afdaling op de stakeout) waardoor we voorzichtig doorgelopen hebben. De derde dag zijn we door de blessures uitgekomen met 12 honden. Onderweg heb ik mn leaddog moeten wisselen en hebben ze de race super uitgelopen met twee jaarlingen in lead, super trots. Dat belooft wat voor de toekomst.


Team NL bedankt voor het gezellige weekend!

Richard en Claudia bedankt dat we bij jullie konden trainen en gezelligheid. Gerrit, Anja en Micha jullie ook bedankt, het was echt lachen!

Speciale dank aan Bart, Sander en Timo. We hebben een hoop uren gezamenlijk getraind en met jullie tomeloze energie was het zoveel leuker! Echt super vet en nog mooier om te kunnen delen dat er 3 nieuwe teams zijn ontstaan. Bart bouwt momenteel zn eigen husky kennel op, Timo zal volgend seizoen meedoen met 2 hounds en Sander zal gaan lopen met het tweede team van Sirirosca.


Tot volgend seizoen!


128 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Trainingen

Opmerkingen


bottom of page